Gisteren bijna bij mijn bestemming kreeg ik enkele steken aan mijn linker scheenbeen. Dan denk je nog, ach het gaat wel, maar gisteravond toen ik nog even het stadje bezocht en ik rustig liep kwam het terug. Uit voorzorg een medicatie ingenomen, maar vanochtend voelde ik gelijk weer de pijnscheuten. Ik dacht aan een springscheen, wat veelal voorkomt bij met name overbelasting bij hardlopen. Opgezocht, maar de aanhechting zit aan de binnenzijde van het scheenbeen en bij mij aan de buitenzijde.

Ik vertrouw het niet en breid mijn rustdagen die voor Siena gepland staan extra uit. Vandaag ga ik informeren of ik op de camping bij Siena voor enkele dagen terecht kan. Zo ja, dan neem ik de bus en trein. Het is niet anders, maar ik luister naar mijn lichaam. Ik hoop dat het meevalt. Ik deel wel wat foto’s van gisteravond, een leuke groep en de zonsondergang. Compliment voor de geweldige ontvangst, een heel goed hostel en speciale dank aan de vrijwilligers. Vanochtend ook nog enkele foto’s. Geniet mee.

Gezellig samen eten
Zonsondergang
Prachtige wolken
Nog even een groepsfoto
Vanochtend
Vanochtend
De 7 torens, wie geld had bouwde deze en hoe rijker des te hoger

24 reacties

 1. Hoi Hugo,
  wat balen voor je, hopelijk hebben de extra rustdagen erger voorkomen en kun je snel je mooie tocht hervatten! Toscane is overigens geen vervelende regio als je dan toch rustig aan moet doen 🙂 .Hoe dan ook: beterschap en zet ‘m op!
  Hartelijke groet,
  Peter

  1. Dank je Peter, het gaat alweer wat beter. Morgen, vrijdag, ga ik waarschijnlijk weer verder, maar de komende etappes, rustig opstarten en de eerstvolgende verdeel ik over 2 dagen.

  2. Hoi Peter,
   Leuk dat je zo’n website bijhoudt en leuk dat je op mij voor loopt. Zo krijg ik alvast een kijkje in hetgeen mij te wachten staat.
   Hoe gaat het met je blessure? Ik heb ooit een shin split gehad en dat bleef jaren daarna nog een struikelblok. Ik hoop voor je dat het bij jou niet zover komt en dat je met wat extra rust je weg kunt vervolgen…
   Ik ben nu in Berceto en geniet van de Apenijnen.
   Veel beterschap en hopelijk kan ik je volgen tot aan in Rome.
   Groet,
   Tanja Zwiers

 2. Hey Hugo.
  Wat vervelend voor je een blessure.
  Het was vandaag zelfs vreemd om geen komoot update te krijgen voor je trouwe volgers
  Hoop dat rust je been goed doet en dat je je tocht snel kunt hervatten.
  Veel groetjes.

 3. Rustig aan pap! Hopelijk op tijd je rust gepakt om erger te voorkomen. Succes en we duimen voor een snel en goed herstel, zodat je weer pijnvrij en met plezier weer verder kan. Xx!

 4. Ik denk dat tweemaal daags een lekker ijsje wel gaat helpen Hugo 😊
  Je loopt natuurlijk wel een beetje tegen de grenzen van je lichaam aan met zoveel kilogram in je rugzak en steeds zoveel kilometer in combinatie met lastig terrein.
  Nu ben je nog mooi op tijd met je rust zodat je echte spierschade voor bent en straks weer fluitend de volgende etappe kunt inzetten.
  “Prenditela con calma Hugo”

 5. Ah, wat jammer van die blessure Hugo, en zeer pijnlijk!
  Maar Siena is een prachtige plek om even tot rust te komen.
  Sterkte hoor!
  Liefs

 6. Dag Hugo, Goed om te zien dat je meteen aan het hoofd van de tafel gaat zitten. Zo ken ik je weer -;)

  Beterschap met je onderbeen. En Siena is een uitgelezen plek voor een paar dagen ‘medische rust’…

  Moedig voorwaarts!

 7. Hoi Hugo,
  Ik volg je nauwgezet en soms heb ik de indruk dat je voor ligt op je gemaakte schema. Je gaat echt als de brandweer lijkt.
  De blessure is natuurlijk een enorme tegenvaller, maar neem gewoon je rust, dat komt je later weer ten goede.
  Geniet van de omgeving en de mensen en ook dat je even niks hoeft.

  Groet

 8. Dat ziet er goed uit daar. Hopelijk voor jou ook de komende dagen. Rust uit en geniet! Groeten René en Hermien

 9. Wat is Toscane toch prachtig. Maj en ik zijn daar over twee weken. Als het goed is ben jij dan weer veel verder.
  Duim voor je dat de blessure met een paar dagen rust weer verdwenen is. Hoop dat je toch van Siena kunt genieten!

  1. Zou leuk zijn. Vandaag vindt daar de beroemde paardenrace plaats en morgen de parade van de winnaar. Ik ben dan als het goed gaat in Rome. Jullie alvast veel plezier. Groetjes Hugo

 10. Dat is beroerd Hugo. Een blessure kun je niet hebben. Hopelijk valt het mee en kun je weer verder. Je bent al zo ver. Goed besluit om even te rusten. Groetjes. Monique en Theo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandeling Ravenstein - St Maria di Leuca

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder