5 mei

🚶 23 km
🏕️. Cp Trois Fontaines

Vandaag een redelijk normale wandeling, met als enige opmerking, dat ik de hele trip geen enkel café, restaurant of winkel tegenkom en mijn rantsoen is beperkt. Verder hieronder een indruk van de wandeling

Het laatste stuk was toch weer pittig en aangekomen  bij de camping, blijkt de keuken gesloten, met als reden dat de gasten vandaag zijn vertrokken en pas donderdag Hemelvaart de volgende gasten komen. Kennelijk zei mijn gezichtsuitdrukking voldoende en ging één van de dochters de keuken in en kwam met goed nieuws terug. Na overleg met “mama” wordt speciaal voor mij een 3 gangenmenu geserveerd en indien gewenst morgenochtend een ontbijtbuffet. Een hemels diner genuttigd.

Ontbijtbuffet

6 Mei

🚶 28 km
🏕️. Cp verrassing

Vandaag toch maar gaan wandelen. Er wordt de hele dag miezer of  lichte regen voorspelt. Wat moet je anders de hele dag, lezen in je tentje? Gelukkig werd het na een uurtje of 4 lopen droog en warempel een zonnetje brak door. Alleen nog 550 m alpinepad, waarna al snel de camping lonkt. Dat alpinepad heb ik geweten, wat een klimwerk, letterlijk en met de rugzak op maakte het er niet makkelijker op. Daarnaast opletten dat jeje evenwicht niet verliest. Aangekomen op de camping, ingeschreven voor 2 nachten, begin ik mijn tentje op te zetten. Plotseling hoor ik een bekende stem vragen; “En mijnheer heeft u een lange wandeling  gemaakt?” Ik kijk om en zie tot mijn verbazing mijn 2 oudste kleindochters op mij afkomen. Dat doet wel iets met je

De verrassing;
Nina, Anne Martin, Kato, Pien en Guusje

Ik word uitgenodigd om 2 nachten bij hen in de gîte te slapen.

7 mei

Vandaag een rustdag waarvan ik enorm geniet in het bijzijn van Nina,  Anne Martin, kato, Pien en Guusje. Uiteraard een handwasje gedaan.

10 reacties

 1. Hi Hugo, Goed om te lezen wat je wandelweetjes zoal zijn. De foto’s voegen echt iets toe. Moedig voorwaarts!

 2. Hoi Hugo, wat onzettend moedig van jouw om dit te doen. En wat een verrassing om zo door je kleinkinderen verrast te worden. We leven allemaal met je mee. Neem op tijd je rust en probeer waar het kan goed te eten. En wees voorzichtig op je reis. Succes en lees met plezier je bevindingen van deze reis. Groetjes Frans en Diny

 3. Wat leuk om jouw wandeling zo te volgen. Ik heb enorm veel bewondering voor je. Kan me ook helemaal voorstellen dat je na zo’n etappe ontzettend blij bent met die bekende stem.
  Nog veel mooie kilometers toegewenst.

 4. He Hugo, wat leuk dat je klein kinderen je onverwacht op komen zoeken .. helemaal top.. een kers op jou taart..
  Na wat tegenslagjes toe aan wat gezelligheid .. leuk, en ik zal wat zon naar je sturen het is hier best zonnig weer ..
  Geniet van je vrije dag morgen..
  en kijk uit naar je volgende etappe..
  Vandaag heb ik heerlijk in de tuin gewerkt en zeepjes gemaakt.. :-}
  groet Ryon

 5. Wat leuk Hugo. De kleinkinderen geven je toch weer wat extra energie. Wat betreft de levensmiddelen onderweg heb ik ook ervaring. Wat mij geholpen heeft is altijd een pak crackers en wat makkelijk houdbaar beleg als reserve. Dat heeft mij een paar keer geholpen. Hou je taai. Ik heb ervaren dat het steeds makkelijker gaat. Behoudens blessures dan. Groetjes. Theo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandeling Ravenstein - St Maria di Leuca

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder