Ik probeer 1 of 2 keer per week een update te geven. Er moet wel iets te melden zijn. 😄

Nadat ik vrijdag 12 april onverwacht in het zonnetje ben gezet bij mijn (tijdelijk) afscheid op mijn werk bij VBI, was het gisteren 20 april, de beurt aan vrienden, buren en familie. Een gezellige middag en ook daar kreeg ik veel aandacht in de vorm van beschermheilige Christoffel, een gelukspoppetjes en de eerste stempel, origineel stempel van Ravenstein in het papier gedrukt.

Vanochtend iets na half 9 ben ik vertrokken, met mijn 2 oudste kleindochters Kato en Pien, aan de hand, door de 2 stadspoorten van het mooie Ravenstein. De dijk op, de maasbrug over naar Gelderland.  Continue de Maas volgend, bij Cuijk weer naar het mooie Brabant, waar plotseling één van mijn badmintonmaatjes mij nog een hart onder de riem kwam steken. Vervolgensdoor de modderige uiterwaarden. In Oefelt in het veerhuis wat gegeten en daarna de laatste km’s naar de camping in Gennep. Tentje opzetten, douchen, dit berichtje typen, lezen en slapen.

De eerste dag was in alle opzichten zwaar. Voor de liefhebbers hieronder de link naar mijn route.

🚶‍♂️‍➡️ 38 Km, onder redelijk goede omstandigheden, een korte hagelbui

https://www.komoot.nl/tour/1526148059?ref=aso

9 reacties

 1. Hai Hugo….. heel veel succes!
  Goed dat je zelfs met nóg minder kilo’s kunt gaan lopen.
  Kan ik ooit inpakles van je krijgen???
  De gezichtsuitdrukking van kleindochter rechts is wel heel sip😢Ze gaan je missen…
  Ik wens je goed wandelweer⛅️Groeten van
  je camping buren:)

 2. Respect Hugo, 👍
  Ik wens je heel veel wandelplezier, geniet van alles wat je op je route tegenkomt onderweg. Het zal ongetwijfeld een onvergetelijk avontuur worden.
  Groet van Jan Goes 😀

   1. Hugo,
    Ik ga, als ik van de week even tijd heb, wel langs op kantoor om jou groeten aan de calculatie over te brengen. Waar jij nu naartoe werkt heb ik ruim 3 jaar geleden al bereikt nl….”pensioen”. Ik weet nog dat je niet heel vaak op kantoor was maar altijd druk, druk, druk in de buitendienst…..ik kan me dus voorstellen dat je denkt dat ik nog steeds onderdeel van het team ben. 🤣🤣😂 Ik wens je vandaag een fijne wandeldag. 🚶‍♂️‍➡️🚶‍♂️‍➡️🚶‍♂️‍➡️

 3. Hoi Hugo, ik krijg tranen in mijn ogen, als je afscheid neemt van je oudste klein kinderen,mijn vrouw en ik krijgen helaas geen kleinkinderen,maar ik weet hoeveel steun deze kleinkinderen aan opa kunnen geven tijdens dit avontuur hun geven je kracht succes gr Geert

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ontdek meer van Wandeling Ravenstein - St Maria di Leuca

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder